direct naar de content

Je website eenvoudig aanpasbaar
| elke klik wordt vanzelf gemeten

Je hebt niemand meer nodig om jouw website aan te passen. Dat doe je gewoon zelf. En de vindbaarheid? Die is optimaal! Daar zorgen wij samen voor. Daarbij past de site zich automatisch aan aan het scherm van de bezoeker. Een aparte webapp is met Skorez dus echt overbodig geworden. 

Alle knoppen en links worden gemeten voor latere rapportage.

Ja elke knop of link die je toevoegt. En omdat het alleen voor eigen rapportage is en niet met derde gedeeld kan worden is de data van je bezoekers toch veilig.

Sites van Skorez is super compleet

  • Geen aparte Webapp nodig
  • Super snel geladen op ieder formaat scherm
  • Zelf WYSIWYG aanpassen van teksten en foto's
  • Optimale vindbaarheid door o.a. automatische code injectie van json+ld gestructureerde data.
  • Meertalig

Laat zien hoe Skorez werkt!

Voor veel MKB-bedrijven is de website de etalage. De plek waar je laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Met Sites van Skorez krijg je een website in handen die jou controle geeft over die etalage. Je kijkt samen met ons naar de processen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, de wensen en doelen die je hebt op gebied van marketing en sales en de huisstijl. Vervolgens leveren wij jou een site met templates, waarbinnen je alle vrijheid hebt om dingen naar hartenlust aan te passen. We brengen van tevoren dus precies in kaart wat je nodig hebt, zodat je niet achteraf nog met allerlei extra kosten wordt geconfronteerd.

Daarbij helpt Skorez jou om teksten zo te schrijven, dat de zoekmachines snel begrijpen wat jij te bieden hebt. Je wordt door het platform gedwongen na te denken over de termen waar je op gevonden wil worden. En Sites helpt jou herinneren wanneer je dat nog niet hebt gedaan.

Verder past jouw website in Skorez zich aan aan elk formaat scherm waarmee relaties jouw site bezoeken. Ook hier dus geen gedoe met mobiele versies of webapps. Ze laden super snel en zijn naar keuze nog meertalig ook!

Kalender

events