direct naar de content

Vrijblijvende Demonstratie

In een uurtje tijd nemen wij jou mee op reis door het platform van Skorez. Zo maak je uitgebreid kennis met de negen modules en heb je alle tijd om vragen te stellen!

Maak kennis met Skorez!

Tijdens de online demonstratie maak je kennis met het platform dat jouw leven gaat veranderen. Je krijgt een kijkje in de keuken van de 9 verschillende modules. Zo bekijken we onder andere het relatiebeheer, klantsegmentaties, mailingen en campagnerapportages. Terwijl we de modules laten zien, zullen we je steeds wijzen op de grote kracht van Skorez. Met dit platform heb je namelijk alle onderdelen bij elkaar. En daardoor werkt alles naadloos samen.

Uiteraard is ook jouw website of shop onderdeel van het geheel. We zullen daarom uitgebreid stilstaan bij de functionalieiten die je helpen om die site of shop naar een hoger plan te tillen. Kortom, we laten je zien wat Skorez voor jou en jouw onderneming kan betekenen.

Nieuwsgierig geworden? Vul dan het onderstaande formulier in!

Aanvragen online demo

Wil je de demonstratie op basis van een website, en webshop of beide?

  • -
  • website
  • webshop
  • website en webshop

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events