direct naar de content

Marketing sales en platform kennis

Het is echt een meerwaarde om toegang te hebbe tot alle tutorials op het gebied van marketing en sales. Echt een aanrader.

Geef jezelf toegang

Krijg direct toegang tot alle kennis die we voor je beschikbaar hebben. Je krijg toegang tot diverse videos over Marketing en Sales in het algemeen en over de mogelijkheden en werking van ons full-circle marketing platform.

Geef jezelf ook toegang

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events