direct naar de content

Proclaimer

Je mag van ons verwachten dat we er alles aan doen om waar te maken wat we beloven. 

Disclaimer

All onze software wordt gedekt door deze disclaimer. Hoewel we er alles aan doet om producten van hoge kwaliteit te leveren, garanderen we niet dat ze volledig vrij van defects zijn. Geen mondeling of geschreven communicatie afkomstig van ons geeft recht op garantie anders dan omschreven in de geldende overeenkomst. Onder geen voorwaarde zullen we aansprakelijk zijn voor direct of indirecte schade die voortkomt uit het gebruik, misbruik of onmogelijkheden van deze software.

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events