direct naar de content

Premium

Het zwaargewicht onder de abonnementen. Met pro-actief beheer en super snelle service.

Skorez maatware | Premium

Wil je dat zoveel mogelijk mensen binnen jouw bedrijf met Skorez gaan werken en zijn dat er meer dan 5? Dan is Premium het abonnement voor jou. Er zijn nog wel wat restricties, maar wanneer je die overschrijdt kunnen we daar gewoon over in gesprek. Opschalen kan dus nog steeds! Daarbij houdt Skorez binnen Premium proactief jouw platform in de gaten. En zullen eventuele problemen (als bijvoorbeeld een hack poging) vaak al opgelost zijn voordat jij dat in de gaten hebt. Uiteraard informeren wij jou daar wel over. En heb je recht op super snelle service, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan. Kortom, het zwaargewicht onder de abonnementen.

Wil je met ons sparren of controleren of al jouw processen in dit abonnement inderdaad ondersteund worden? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons en we gaan met jou in gesprek om samen tot een definitieve offerte te komen.

Ik wil graag een offerte op maat!

  • -
  • Een gesprek
  • Een offerte
  • Een demo

Abonnement Prijzen overzicht

Waarom Skorez? Als ondernemer wil je controle op wat er in je zaak gebeurt, dus ook op marketing. Met Skorez zit jij in de drivers seat van de online marketing. Draai zelf aan de knoppen, of besteed een deel uit aan je medewerkers of aan ons team.

Alle onderdelen van online marketing voor ieder type bedrijf vindt je in dit platform. Met negen verschillende modules is Skorez zeer veelzijdig. Bekijk de modules hier en oordeel zelf.

Kalender

events