direct naar de content

Start vandaag nog met Skorez

De negen modules staan voor je klaar. Ook jij kan jouw bedrijf leiden vanuit 1 systeem. Sluit je aan bij de digitale transformatie van het MKB!

Get in control, get ready to Skorez!

Startbedrag
Om te kunnen starten wordt Skorez eerst aangepast aan jouw bedrijf. De huisstijl wordt bijvoorbeeld toegepast en het systeem wordt samen met jou ingericht aan de hand van de processen van jouw bedrijf. En misschien heb je ook wel data in andere systemen zitten die je graag mee wil nemen naar het nieuwe platform. Een aantal systemen is tenslotte overbodig geworden wanneer je start met Skorez! We gaan graag met jou in gesprek om dit allemaal in kaart te brengen en op basis van jouw wensen, eisen en budget het startbedrag te bepalen.

Maandbedrag
Naast het startbedrag neem je bij Skorez een keuzepakket af. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. De negen modules krijg je natuurlijk overal, maar je bepaalt zelf wat je nodig hebt op het gebied van gebruikers, koppelingen, beheer, en aantallen. Je zal zien dat je al snel geld bespaart wanneer je alle losse systemen kunt vervangen door het platform van Skorez!

Welk pakket past het beste bij jou?

Abonnement Prijzen overzicht

ik wil graag in gesprek!

  • Een gesprek
  • Een offerte
  • Een demo

Start vandaag nog met Skorez

Met Skorez zit alles wat je zoekt in één platform. Van relatiebeheer tot e-mailcampagnes, van website tot rapportages. Met haar negen verschillende modules levert Skorez de totaaloplossing  voor jouw bedrijf. Schrijf je in voor het webinar en oordeel zelf!

 

Laat zien hoe Skorez werkt

Wat onze gebruikers zeggen..

klant reviews

Powered by: welCommerce ecommerce makers