direct naar de content

Start vandaag nog met Skorez

De negen modules staan voor je klaar. Ook jij kan jouw bedrijf leiden vanuit 1 systeem. Sluit je aan bij de digitale transformatie van het MKB!

Get in control, get ready to Skorez!

Startbedrag
Om te kunnen starten wordt Skorez eerst aangepast aan jouw bedrijf. De huisstijl wordt bijvoorbeeld toegepast en het systeem wordt samen met jou ingericht aan de hand van de processen van jouw bedrijf. En misschien heb je ook wel data in andere systemen zitten die je graag mee wil nemen naar het nieuwe platform. Een aantal systemen is tenslotte overbodig geworden wanneer je start met Skorez! We gaan graag met jou in gesprek om dit allemaal in kaart te brengen en op basis van jouw wensen, eisen en budget het startbedrag te bepalen.

Maandbedrag
Naast het startbedrag neem je bij Skorez een keuzepakket af. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. De negen modules krijg je natuurlijk overal, maar je bepaalt zelf wat je nodig hebt op het gebied van gebruikers, koppelingen, beheer, en aantallen. Je zal zien dat je al snel geld bespaart wanneer je alle losse systemen kunt vervangen door het platform van Skorez!

Welk pakket past het beste bij jou?

Abonnement Prijzen overzicht

ik wil graag in gesprek!

  • Een gesprek
  • Een offerte
  • Een demo

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Wat jouw voorgangers zeggen..

klant reviews