direct naar de content

Customer Succes Manager | werkt voor jou

We denken mee en doen mee
Voor ons is het gesneden koek om een volwaardige marketing campagne in te richten en vervolgens op basis van meetresultaten steeds beter te maken. We weten dat dit de sleutel tot succes is en dat de meeste ondernemers daar niet goed in zijn. Daarom krijg je bij ons altijd een Customer Succes Manager toegewezen die elke maand meekijkt en meedenkt en zelfs de uitvoering bij ons intern kan beleggen.

We richten het volledig voor je in

Inrichten
Om te starten richten we het systeem volledig voor je in aan de hand van de processen van jouw bedrijf. Eventuele data uit andere systemen zetten we graag voor je over. Een aantal systemen zal tenslotte overbodig worden wanneer je start met Skorez! We gaan graag met jou in gesprek om dit allemaal in kaart te brengen en op basis van jouw wensen, eisen en budget het startbedrag te bepalen.

Maandbedrag
Naast het startbedrag neem je bij Skorez een keuzepakket af. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. De negen modules krijg je natuurlijk overal, maar je bepaalt zelf wat je nodig hebt op het gebied van gebruikers, koppelingen, beheer, en aantallen. Je zal zien dat je al snel geld bespaart wanneer je alle losse systemen kunt vervangen door het platform van Skorez!

Welk pakket past het beste bij jou?


Abonnement Prijzen overzicht

ik wil graag in gesprek!

  • Een gesprek
  • Een offerte
  • Een demo

Wat jouw voorgangers zeggen..

klant reviews