direct naar de content

Als ondernemer wil je controle houden, ook op je marketing

We geven je de cockpit voor al je marketing en communicatie. Bij ons is all-in-one ook echt all-in-one. Naast een CRM+ en drag and drop e-mail marketing automation, zijn bij ons onder andere ook de website- en shop beheeromgeving inclusief.

Waarom Skorez? Als ondernemer wil je controle op wat er in je zaak gebeurt, dus ook op marketing. Met Skorez zit jij in de drivers seat van de online marketing. Draai zelf aan de knoppen, of besteed een deel uit aan je medewerkers of aan ons team.

Alle onderdelen van online marketing voor ieder type bedrijf vindt je in dit platform. Met negen verschillende modules is Skorez zeer veelzijdig. Bekijk de modules hier en oordeel zelf.

Alles in één. Dat maakt het verschil.

Hoe blij ben jij met je CRM- of relatiebeheersysteem? De meeste zijn alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één voor e-mail marketing, een losse website (al dan niet met shop) en software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. Zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Zo is het wel erg lastig om te meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten in dit platform. Met realistische prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer.

Kalender