direct naar de content

Turorial | Mailings aanmaken, inrichten en personaliseren.

Een goede mailing maak je zo

Voor het aanmaken van een mailing kies je een standaard template op basis van grafische voorbeelden. Nadat je het template gekozen hebt kunt je het vullen met je plaatjes en teksten. Daarna hoef je alleen nog te zorgen dat de teksten voor iedere ontvanger automatisch echt persoonlijk gemaakt worden op basis van de gegevens die je al hebt van je relaties.

Hoe je dat doet vind laten we in deze video graag aan je zien. 

Tutorials Mailing maken

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events