direct naar de content

Skorez maatware: introductie video

Deze video gebruiken we om ons platform, dat nu al meerdere jaren naar tevredenheid gebruikt wordt, bij een groter publiek bekend te maken.

Skorez maatware | introductie

Het platform Skorez bestaat al een paar jaar, maar onder een andere naam. We hebben een nieuwe naam, Skorez gekozen, omdat Peter er nu bij is gekomen en omdat zijn input het platform op een hoger plan brengt.

In deze introductie film hebben we geprobeerd te laten zien welke frustraties een ondernemer tegenaan kan lopen bij het leiden van zijn bedrijf en de marketing, sales en communicatie als je voor elke taak een aparte oplossing gebruikt. Je team zal je dankbaar zijn als je overstapt naar de totaaloplossing die Skorez is.

Skorez introductie videos

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events