direct naar de content

Premium

Het zwaargewicht onder de abonnementen. Met pro-actief beheer en super snelle service.

Skorez maatware | Premium

Wil je dat zoveel mogelijk mensen binnen jouw bedrijf met Skorez gaan werken en zijn dat er meer dan 5? Dan is Premium het abonnement voor jou. Er zijn nog wel wat restricties, maar wanneer je die overschrijdt kunnen we daar gewoon over in gesprek. Opschalen kan dus nog steeds! Daarbij houdt Skorez binnen Premium pro-actief jouw platform in de gaten. En zullen eventuele problemen (als bijvoorbeeld een hack poging) vaak al opgelost zijn voordat jij dat in de gaten hebt. Uiteraard informeren wij jou daar wel over. En heb je recht op super snelle service, mocht er onverhoopt toch iets mis gaan. Kortom, het zwaargewicht onder de abonnementen.

Wil je met ons sparren of controleren of al jouw processen in dit abonnement inderdaad ondersteund worden? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons en we gaan met jou in gesprek om samen tot een definitieve offerte te komen.

Ik wil graag een offerte op maat!

  • -
  • Een gesprek
  • Een offerte
  • Een demo

Abonnement Prijzen overzicht

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events