direct naar de content

Essentials

Met Essentials kun je starten met de basis en uitproberen wat bij je past!

Skorez maatware | Essentials

Met Essentials kun je starten met de basis en uitproberen wat bij je past. En wellicht is de basis voldoende voor jouw bedrijf. Mocht je erachter komen dat je meer wil of meer nodig hebt? Geen probleem, opschalen kan en mag altijd!

Wil je met ons sparren of controleren of al jouw processen in dit abonnement inderdaad ondersteund worden? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons en we gaan met jou in gesprek om samen tot een definitieve offerte te komen.

Ik wil graag een offerte op maat!

  • -
  • Een gesprek
  • Een offerte
  • Een demo

Abonnement Prijzen overzicht

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events