direct naar de content

Ons hart klopt voor het MKB

Ook het MKB moet digitaal kunnen transformeren. Daar gaan wij voor!

Het MKB is klaar voor de digitale transformatie

Grotere bedrijven hebben de digitale transformatie al grotendeels achter de rug. Zij hebben de belangrijkste processen gedigitaliseeerd en geoptimaliseerd en plukken daar, zeker in tijden als deze, de vruchten van. Maar hoe doe je dat als je een veel kleiner budget ter beschikking hebt? Wij hebben het tot onze missie gemaakt om jou daarbij te helpen!

over ons

  • Peter Herrebout | Samenbrenger en co-eigenaar

    Peter is Zeeuw, echtgenoot, vader van vier dochters, houdt van Amsterdam en is een ondernemende accountant. Hij denkt eerst in relaties, dan in processen en dan pas in cijfers. Dat merk je wanneer je zaken met hem doet. Wie bij Peter over de vloer komt weet één ding zeker; er is lekker eten en het is gezellig. Dit alles met het doel dat iedereen er beter van wordt.  

    contact
  • Tom van der Horst | Sociale nerd en co-eigenaar

    Tom is echtgenoot, vader van twee kinderen, programmeur en een trotse nerd. Hij speelt piano en zou daar graag bij zingen, maar moet helaas toegeven dat hij dat beter niet in het openbaar kan doen. Tom laat een klant nooit zitten. Hij gaat in gesprek totdat hij tot in detail begrijpt wat het probleem is. Een goede oplossing gaat volgens hem veel verder dan techniek alleen.

    contact

Verbindingen van betekenis

Jouw klanten staan ook bij ons centraal. En wij helpen jou graag bij het verder uitbouwen van jouw relatie met jouw klant. Net zolang tot iedere individuele klant jouw grootste ambassadeur is. Op die manier werken wij zelf ook. Wij zijn pas tevreden als jij ons hebt verteld hoe blij je bent met Skorez.

Start vandaag nog met Skorez

Met Skorez zit alles wat je zoekt in één platform. Van relatiebeheer tot e-mailcampagnes, van website tot rapportages. Met haar negen verschillende modules levert Skorez de totaaloplossing  voor jouw bedrijf. Schrijf je in voor het webinar en oordeel zelf!

 

Laat zien hoe Skorez werkt

Wat onze gebruikers zeggen..

klant reviews

Powered by: welCommerce ecommerce makers