direct naar de content

Ons hart klopt voor het MKB

Ook het MKB moet digitaal kunnen transformeren. Daar gaan wij voor!

Het MKB is klaar voor de digitale transformatie

Grotere bedrijven hebben de digitale transformatie al grotendeels achter de rug. Zij hebben de belangrijkste processen gedigitaliseeerd en geoptimaliseerd en plukken daar, zeker in tijden als deze, de vruchten van. Maar hoe doe je dat als je een veel kleiner budget ter beschikking hebt? Wij hebben het tot onze missie gemaakt om jou daarbij te helpen!

Verbindingen van betekenis

Jouw klanten staan ook bij ons centraal. En wij helpen jou graag bij het verder uitbouwen van jouw relatie met jouw klant. Net zolang tot iedere individuele klant jouw grootste ambassadeur is. Op die manier werken wij zelf ook. Wij zijn pas tevreden als jij ons hebt verteld hoe blij je bent met Skorez.

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Wat jouw voorgangers zeggen..

klant reviews