direct naar de content

Je beheert jouw website zelf. Makkelijk zat!

De controle over de site ligt bij jou. Van teksten en foto's tot vindbaarheid.

Controle over jouw etalage

Je hebt niemand meer nodig om jouw website aan te passen. Dat doe je gewoon zelf. En de vindbaarheid? Die is optimaal! Daar zorgen wij samen voor. Daarbij past de site zich automatisch aan aan het scherm van de bezoeker. Een aparte webapp is met Skorez dus echt overbodig geworden. 

Sitez van Skorez is super compleet

Laat zien hoe Skorez werkt!

Voor veel MKB-bedrijven is de website de etalage. De plek waar je laat zien wie je bent, wat je doet en waar je voor staat. Met Sitez van Skorez krijg je een website in handen die jou controle geeft over die etalage. Je kijkt samen met ons naar de processen die belangrijk zijn voor jouw bedrijf, de wensen en doelen die je hebt op gebied van marketing en sales en de huisstijl. Vervolgens leveren wij jou een site met templates, waarbinnen je alle vrijheid hebt om dingen naar hartelust aan te passen. We brengen van tevoren dus precies in kaart wat je nodig hebt, zodat je niet achteraf nog met allerlei extra kosten wordt geconfronteerd.

Daarbij helpt Skores jou om teksten zo te schrijven, dat de zoekmachines snel begrijpen wat jij te bieden hebt. Je wordt door het platform gedwongen na te denken over de termen waar je op gevonden wil worden. En Sitez helpt jou herinneren wanneer je dat nog niet hebt gedaan.

Verder past jouw website in Skorez zich aan aan elk formaat scherm waarmee relaties jouw site bezoeken. Ook hier dus geen gedoe met mobiele versies of webapps. Ze laden super snel en zijn naar keuze nog meertalig ook!

Start vandaag nog met Skorez

Met Skorez zit alles wat je zoekt in één platform. Van relatiebeheer tot e-mailcampagnes, van website tot rapportages. Met haar negen verschillende modules levert Skorez de totaaloplossing  voor jouw bedrijf. Schrijf je in voor het webinar en oordeel zelf!

 

Laat zien hoe Skorez werkt

Kalender

events

Powered by: welCommerce ecommerce makers