direct naar de content

Een online winkel runnen is leuk!

Vul de schappen maar, want de kassa staat al voor je klaar.

Scoren met de webshop

Shopz levert jou een complete 'winkel'. Met een etalage, schappen, winkelwagentjes, een kassa en zelfs een magazijn met voorraadbeheer. Je hoeft alleen je producten nog maar in te voeren, met bijbehorende aantallen, categorieën en kenmerken. De module is zo flexibel ingericht dat ie ook toe te passen is bij het verkopen van diensten zoals het verhuren van je vakantiehuis of het verkopen van cursussen. Realtime-beschikbaarheidsoverzicht is hier het toverwoord. Zo kan je bijvoorbeeld huurders zelf een periode laten boeken van je vakantiehuis, de fiscalist kan zijn klanten een cursus zelf laten uitzoeken, reserveren en betalen en het hotel heeft geen ander duur boekingssysteem van haar kamers meer nodig.  

Shopz van Skorez is super compleet

Laat zien hoe Skorez werkt!

Een winkel runnen is meer dan wat producten of diensten op een site zetten. Je wil de producten zo categoriseren en van kenmerken voorzien, dat de klant door middel van een filter gemakkelijk kan vinden wat hij zoekt. En als de winkel open is, wil je campagnes starten om bezoekers te trekken. Daarom werkt Shopz naadloos samen met de andere modules binnen Skorez. Zo communiceer je kortingsacties, mail je aanbiedingen en kun je zelfs een buy-now link genereren. Alles om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om iets bij je te kopen.

Heb je al besloten met welke Payment Service Provider je wil werken? Skorez ondersteunt diverse betaalmethodes, zoals Mollie, Rabo Omnikassa, Curo Payments en vele andere. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn, zodat je een keuze kunt maken die bij jou past.

Als laatste helpt Shopz nog met de administratieve kant. Zo kun je snel en gemakkelijk de orders bekijken, facturen controleren en uitsturen, de voorraad inzichtelijk maken, enzovoort. Reken je leveringskosten? Geen probleem, ook daar is aan gedacht. Shopz van Skorez zorgt ervoor dat je niets vergeet.

Start vandaag nog met Skorez

Met Skorez zit alles wat je zoekt in één platform. Van relatiebeheer tot e-mailcampagnes, van website tot rapportages. Met haar negen verschillende modules levert Skorez de totaaloplossing  voor jouw bedrijf. Schrijf je in voor het webinar en oordeel zelf!

 

Laat zien hoe Skorez werkt

Kalender

events

Powered by: welCommerce ecommerce makers