direct naar de content

Online ondernemen met meer dan een shop alleen!

Deze webshop is onderdeel van het platform. Het achterliggende CRM systeem wordt direct gevuld, waardoor sales aan de slag kan en de resultaten van acties meteen zichtbaar zijn.

Scoren met de webshop

Shopz levert jou een complete 'winkel'. Met een etalage, schappen, winkelwagentjes, een kassa en zelfs een magazijn met voorraadbeheer. Je hoeft alleen je producten nog maar in te voeren, met bijbehorende aantallen, categorieën en kenmerken. De module is zo flexibel ingericht dat ie ook toe te passen is bij het verkopen van diensten zoals het verhuren van je vakantiehuis of het verkopen van cursussen. Realtime-beschikbaarheidsoverzicht is hier het toverwoord. Zo kan je bijvoorbeeld huurders zelf een periode laten boeken van je vakantiehuis, de fiscalist kan zijn klanten een cursus zelf laten uitzoeken, reserveren en betalen en het hotel heeft geen ander duur boekingssysteem van haar kamers meer nodig.  

Shopz van Skorez is super compleet

Ik wil wel zien hoe Skorez werkt!

Een winkel runnen is meer dan wat producten of diensten op een site zetten. Je wil de producten zo categoriseren en van kenmerken voorzien, dat de klant door middel van een filter gemakkelijk kan vinden wat hij zoekt. En als de winkel open is, wil je campagnes starten om bezoekers te trekken. Daarom werkt Shopz naadloos samen met de andere modules binnen Skorez. Zo communiceer je kortingsacties, mail je aanbiedingen en kun je zelfs een buy-now link genereren. Alles om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken om iets bij je te kopen.

Heb je al besloten met welke Payment Service Provider je wil werken? Skorez ondersteunt diverse betaalmethodes, zoals Mollie, Rabo Omnikassa, Curo Payments en vele andere. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn, zodat je een keuze kunt maken die bij jou past.

Als laatste helpt Shopz nog met de administratieve kant. Zo kun je snel en gemakkelijk de orders bekijken, facturen controleren en uitsturen, de voorraad inzichtelijk maken, enzovoort. Reken je leveringskosten? Geen probleem, ook daar is aan gedacht. Shopz van Skorez zorgt ervoor dat je niets vergeet.

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events