direct naar de content

Controle op succes, zonder losse rapportage tool

Campagnes scoren beter wanneer je direct bij kunt sturen. Reportz geeft je direct inzicht.

Bijsturen op basis van resultaten ipv gevoel!

Nog voordat je de campagne start, richt je je rapportage in. Welke mailingen ga je versturen, welke landingspagina's horen daarbij, kan men zich aanmelden voor een evenement, etc. Zo kun je namelijk op elk moment zien hoe jouw campagne scoort. En kun je bijsturen als dat nodig is. Dat inzicht is alleen mogelijk doordat alle modules met elkaar samenwerken!

Reportz van Skorez is super compleet

Ik wil wel zien hoe Skorez werkt!

Doordat alle acties vanuit 1 platform worden gestuurd, is het verkrijgen van exacte, realtime rapportages kinderspel. Je hoeft de informatie niet overal vandaan te halen: het zit al in Skorez. Het bundelen van de info die de resultaten van de inspanningen toont, in Reportz is zo gepiept. Is dat niet precies waar je van droomt?

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events