direct naar de content

Alle data over jouw relaties bij elkaar!

Alle kennis die je over jouw relaties opbouwt, kun je in één oogopslag bekijken. Van contactgegevens tot orders. Een realtime totaalbeeld.

Alle data direct beschikbaar

Relatiegegevens worden realtime aangevuld met contactmomenten. Alle data is meteen beschikbaar, doordat Skorez een totaaloplossing is. Adressen, gestuurde mails, inschrijvingen voor evenementen en het totaal aan aankopen met de financiële gegevens die erbij horen. En al die data is ook nog eens direct beschikbaar voor selecties. Dat is nog eens een 360° view!

Relationz van Skorez is super compleet

Laat zien hoe Skorez werkt!

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events