direct naar de content

Mailings met klantsegmentatie

Het juiste bericht, op het juiste moment naar de juiste persoon is ineens kinderspel geworden.

Mailings met effect

Het effect van een mailing is sterk afhankelijk van de timing en hoe goed de boodschap past bij de ontvanger. In Skorez kun je makkelijk en snel selecteren en is alle data om dat te doen ook nog eens altijd beschikbaar. En ook het versturen kan meteen met dit platform. Met templates die jij nodig hebt, in jouw eigen huisstijl. Zo kan het ook.

Mailz van Skorez is super compleet

Ik wil wel weten hoe dat werkt!

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events