direct naar de content

Koppelen met een ander systeem? Dat kan!

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Hoe ga jij Crossworxz gebruiken?

Koppel en automatiseer

Wij worden dagelijks verrast door de inventiviteit van onze klanten. Koppelingen met de boekhouding, call centra, noem maar op. Skorez is standaard al super compleet, maar jouw dromen gaan soms nog verder. En natuurlijk wordt ook dat door het platform gefaciliteerd!

Crossworkx van Skorez is super compleet

Laat zien hoe Skorez werkt!

Uiteraard is er een uitgebreide API beschrijving beschikbaar.

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events