direct naar de content

Al je sales en marketing in één platform

360 graden grip op alles dat te maken heeft met je sales en marketing en zelfs een deel van je bedrijfsvoering met de negen Skorez modules. Dat geeft de basis voor een stabiele en gefundeerde groei van je bedrijf.

Met negen modules de totaaloplossing

CRM systemen zijn vaak duur en incompleet. Je zit met het ene systeem voor relatiebeheer, het andere systeem voor e-mailen. Daarnaast nog een losse website (al dan niet met shop) en aparte evenementen software. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. Zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez maakt een einde aan deze onzin. Alle functionaliteit zit namelijk in dit ene platform. Met negen verschillende modules levert Skorez een totaaloplossing. Bekijk ze rustig en oordeel zelf!

Modules uitgelegd

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events