direct naar de content

Al je sales en marketing in één platform

360 graden grip op alles dat te maken heeft met je sales en marketing en zelfs een deel van je bedrijfsvoering met de negen Skorez modules. Dat geeft de basis voor een stabiele en gefundeerde groei van je bedrijf.

Met negen modules de totaaloplossing

CRM systemen zijn vaak duur en incompleet. Je zit met het ene systeem voor relatiebeheer, het andere systeem voor e-mailen. Daarnaast nog een losse website (al dan niet met shop) en aparte evenementen software. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. Zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez maakt een einde aan deze onzin. Alle functionaliteit zit namelijk in dit ene platform. Met negen verschillende modules levert Skorez een totaaloplossing. Bekijk ze rustig en oordeel zelf!

Laat zien hoe Skorez werkt!

Start vandaag nog met Skorez

Met Skorez zit alles wat je zoekt in één platform. Van relatiebeheer tot e-mailcampagnes, van website tot rapportages. Met haar negen verschillende modules levert Skorez de totaaloplossing  voor jouw bedrijf. Schrijf je in voor het webinar en oordeel zelf!

 

Laat zien hoe Skorez werkt

Kalender

events

Powered by: welCommerce ecommerce makers