direct naar de content

Digitale Transformatie, wat is dat?
En wat betekent dat voor jou als MKB'er?

De wereld verandert enorm snel. Iedere nieuwe dag brengt nieuwe technologische mogelijkheden en Covid19 brengt het gebruik van die technologieën in een stroomversnelling. Veel bedrijven zijn al jaren bezig met het ontdekken van de kansen die de digitale wereld brengt, maar hebben pas kleine stapjes gezet. Want waar en hoe moet je beginnen? Hoe groot is de investering en wat levert het op?

Het MKB staat onder druk. Het benutten van kansen is voor veel ondernemers geen wens meer voor de toekomst, maar bittere noodzaak voor nu. Om überhaupt te kunnen overleven. Het team van Skorez merkt dat haar klanten bedrijfsprocessen met een nieuwe blik gaan bekijken. Wat kan efficiënter of effectiever? Waar geef je juist wel geld aan uit en waar ga je besparen? En welke technologie zet je daar dan voor in?

Het stellen van al die vragen is onderdeel van De Digitale Transformatie. Digitaal transformeren gaat namelijk veel verder dan digitaliseren of het aanschaffen van technologie alleen. Het gaat over wat die technologie of het digitaliseren voor jou en jouw onderneming kan betekenen. Het gaat over groei. En grip op die groei. Over waarde creëren voor je klant, zodat de waarde van je klant toe kan nemen.

In deze kennissessie neemt Tom van der Horst, bedenker en maker van het Skorez platform, je mee in zijn visie over de digitale transformatie voor het MKB. Hij laat zien hoe je waarde toevoegt door de diverse digitale middelen, die je nu misschien al een tijdje gebruikt, slim samen te voegen. Graag toont hij waarom het niet alleen een noodzaak, maar ook haalbaar is. Geen ingewikkeld gedoe, gewoon snel stappen zetten!

Ik kom naar het webinar over de digitale transformatie

Start vandaag nog met Skorez

Met Skorez zit alles wat je zoekt in één platform. Van relatiebeheer tot e-mailcampagnes, van website tot rapportages. Met haar negen verschillende modules levert Skorez de totaaloplossing  voor jouw bedrijf. Schrijf je in voor het webinar en oordeel zelf!

 

Laat zien hoe Skorez werkt

Kalender

events

Powered by: welCommerce ecommerce makers