direct naar de content

Online ondernemen voor het MKB

Veel MKB ondernemers voelen de noodzaak om online zaken te doen nog niet altijd. “Het gaat toch goed” is een veelgehoorde kreet. Investeren in online wordt als nog niet nodig en te duur ervaren. 

Grip op Groei in het MKB vanuit een online basis

Grip op groei en lagere kosten.

Goed online ondernemen kan hetzelfde zijn als het optimaliseren van de digitalisering van je bedrijf. Met als gevolg meer grip op het effect van je marketing inspanningen en minder kosten bij het voeren van bijvoorbeeld de boekhouding.

Een belangrijke stap in digitalisering is die van online marketing, sales en communicatie. MKB-ers die wel willen digitaliseren en doorgroeien lopen tegen een aantal praktische uitdagingen aan om effectief online marketing in te zetten. 

Webinar onderwerpen

In dit webinar laten we je graag zien hoe wij kijken naar online ondernemen voor het MKB.

Daarvoor behandelene we de volgende disciplines: 

  • Dashboards en rapportages,
  • relatiebeheer,
  • marketing- en email automation,
  • website beheer en vindbaarheid,
  • campagne planning en inzicht in het effect,
  • koppelen met andere bedrijfsprocessen,
  • en meer...

Uiterlijk een dag voor aanvang krijg je een link toegestuurd die je toegang geeft tot het webinar.

Alles in één. Dat maakt het verschil.

CRM- of relatiebeheersystemen zijn vaak alleen gericht op 1-op-1 contact. Daardoor werken ondernemers met meerdere systemen; één voor relatiebeheer, één om te e-mailen, een losse website (al dan niet met shop) en ook nog software voor evenementen. Soms met ingewikkelde koppelingen, soms met het uitwisselen van data met bestanden. En zoveel systemen, zoveel facturen. Een abonnementje hier, een uurtje factuurtje daar. En samenhang ho maar. Om nog maar te zwijgen van het kunnen meten hoe succesvol bepaalde acties zijn, met alle data overal verspreid...

Skorez biedt een totaaloplossing. Alle functionaliteiten voor jouw online activiteiten zitten namelijk in dit ene platform. En dat met prijzen die passen bij jou als MKB ondernemer!

Kalender

events